21 Juni is het zo ver! De authentieke All American Day staat op de planning! Over de hele dag kun je verschillende activiteiten verwachten in de echt Amerikaanse sfeer. Het begint om 13:00 en gaat door totdat iedereen voldaan is!

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/861139147287030/


▬▬▬ Live Muziek / AYA Coverband ▬▬▬
AYA speelt “easy-listening tot driving rock’n roll”. Houden heel veel rekening met de oren van het publiek en hebben daarvoor akoustische sets en bijbehorende instrumenten. Elke party of event zijn eigen sfeer en gepersonaliseerde muziek op bestelling voor jong én oud.
http://ayaband.com/

▬▬▬ BBQ / Spare Ribs / Saté / Burgers ▬▬▬
Wij verzorgen het vlees in samenwerking met vleesleverancier H.V.C. Dit geselecteerd vlees wordt met liefde en aandacht bereid. Na ruim 7 jaar ervaring met dit dynamische bedrijf kunnen wij met trots zeggen dat hun vlees het beste is waar we mee werken.
http://www.hvc-ams.nl/

▬▬▬ Rommelmarkt / Kofferbakverkoop ▬▬▬
Een Marktplek is verkrijgbaar voor €15,- en een kofferbakplek voor €10,- Voor aanmeldingen of meer info graag mailen naar info@charleys-diner.nl
http://www.meukisleuk.nl/18801/american-day

Deze dag wordt een dag zoals een American Day behoort te zijn. Activiteiten, Cars, Live Music, Kofferbak Sales, Rommelmarkt, BBQ en nog veel meer..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *