Restaurant Nederhorst den Berg

Bent u op zoek naar het beste restaurant in Nederhorst Den Berg? Dan bent u bij Charley’s Diner aan het juiste adres! Wij combineren een prachtige omgeving met lekker en goed eten. De horeca leeft afgelopen jaren weer enorm op. Het is dan ook heerlijk om er even tussenuit te gaan en alle zorgen achter u te laten. Zorgeloos genieten kan optimaal bij deze eetgelegenheid in Nederhorst den Berg.

Het beste restaurant in Nederhorst den Berg?

Ondanks dat Nederhorst den Berg niet erg groot is, bevinden zich hier toch behoorlijk veel leuke en goede restaurants. We zijn trots op onze goede beoordelingen. Charley’s Diner is een klassiek Amerikaans restaurant gelegen aan de Vecht in Nederhorst den Berg. Het restaurant bruist van de Amerikaanse invloeden waar je kunt genieten van traditionele Amerikaanse gerechten, zoals spareribs, burgers en andere vleesgerechten van de grill*. Ook is het mogelijk om er gewoon gezellig iets aan de “Cadillac” bar te drinken.

Charley’s Diner is al jaren een begrip in Nederland door de befaamde grillgerechten en de prachtige jaren ‘50 inrichting. Bij Charley’s Diner bestel je een echt Amerikaans diner en dat betekent grote porties, maar ook aan de kinderen is gedacht met het speciale kindermenu. Kom gezellig langs en ervaar een avondje in een Amerikaanse jaren ‘50 sfeer!

Ons restaurant is ook uitermate geschikt als u op zoek bent naar:

  • De beste lunchroom in Nederhorst den Berg.
  • Een heerlijk terras in Nederhorst den Berg, voor een koude versnapering.
  • Café restaurant in Nederhorst den Berg.

Komt u ook heerlijk dineren in Nederhorst den Berg?

Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch reserveren? Of heeft u speciale wensen? Bel ons dan op. We denken graag met u mee.