Restaurant Hilversum

Als u op zoek  bent naar het beste restaurant in Hilversum of omgeving, bent u bij Charley’s Diner aan het juiste adres! We zijn een erg populair restaurant, omdat wij een prachtige omgeving combineren met lekker en goed eten. De horeca leeft afgelopen jaren gelukkig weer enorm op. Het is natuurlijk ook fantastisch om er even lekker tussenuit te gaan en alle zorgen achter u te laten. Zorgeloos genieten kan optimaal bij deze eetgelegenheid in omgeving Hilversum.

Het beste restaurant in Hilversum en omgeving?

Ondanks dat Nederhorst den Berg niet erg groot is, bevinden zich hier toch behoorlijk veel leuke en goede restaurants. Dagelijks kiezen dan ook veel mensen uit Hilversum en omgeving er voor om uit eten te gaan in dit aantrekkelijke dorp. We zijn trots op onze goede beoordelingen op onder andere Iens en andere beoordelingssites. Charley’s Diner is een klassiek Amerikaans restaurant gelegen aan de Vecht in Nederhorst den Berg. Het restaurant bruist van de Amerikaanse invloeden waar je kunt genieten van traditionele Amerikaanse gerechten, zoals spareribs, burgers en andere vleesgerechten van de grill*. Ook is het mogelijk om er gewoon gezellig iets aan de “Cadillac” bar te drinken.

Charley’s Diner is al jaren een begrip in Nederland door de befaamde grillgerechten en de prachtige jaren ‘50 inrichting. Bij Charley’s Diner bestel je een echt Amerikaans diner en dat betekent grote porties, maar ook aan de kinderen is gedacht met het speciale kindermenu. Kom gezellig langs en ervaar een avondje in een Amerikaanse jaren ‘50 sfeer!

Ons restaurant is ook uitermate geschikt als u op zoek bent naar:

  • De beste lunchroom in Hilversum of omgeving.
  • Een heerlijk terras in Hilversum of omgeving, voor een koude versnapering.
  • Café restaurant in Hilversum of omgeving.

Komt u dineren in Hilversum of omgeving, bij Nederhorst den Berg?

Komt u ook heerlijk dineren in omgeving Hilversum, bij Nederhorst den Berg? U kunt online reserveren via de reserveer-tool http://www.charleys-diner.nl/reserveren. Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch reserveren? Of heeft u speciale wensen? Bel ons dan op. We denken graag met u mee. U kunt ons bereiken van woensdag t/m zondag vanaf 2 uur s’middags tot 10 uur s’avonds op 0294 – 25 25 29.