Charley’s Diner is het decor van Stefania’s nieuwe videoclip. De opnames vonden een aantal weken geleden plaats in ons restaurant. Stefania gebruikte ons restaurant als decor om een clip op te nemen voor het nummer ‘I’M SORRY (WHOOPS!)’. Wij vinden het resultaat heel mooi geworden!

Bekijk hier de videoclip!

Over Stefania

Het Nederlands-Griekse multi-talent Stefania begon haar zangcarrière op 9-jarige leeftijd bij The Voice Kids in Team Borsato. Vervolgens nam ze deel aan Kinderen voor Kinderen, alwaar ze in de twee seizoenen dat ze erbij zat maar liefst zes solo-nummers kreeg toebedeeld. Daarnaast mocht ze samen met onder meer Niels Schlimback items presenteren voor YouTube.

In 2016 gaf Stefania zich op voor het Junior Songfestival en ze belandde daar in de girlband Kisses. De drie meiden mochten uiteindelijk Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival in Malta met het aanstekelijke nummer ‘Kisses & Dancin’’, waarmee ze de 8e plaats behaalden.

Sindsdien is Stefania actief als solo-zangeres met een eigen YouTube-kanaal en populair TikTok-profiel. Ook is ze veel bezig als presentatrice bij de bekende kanalen MEIDEN magazine en Yours Today. Na een aantal covers bracht ze in 2018 haar eerste eigen single uit, getiteld ‘Stupid Reasons’. Ze belandde ermee op nummer 1 in de Kids Top 20 en de videoclip wordt nog steeds zeer veel bekeken op YouTube.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *