Rick Nieman kwam langs bij ons restaurant voor een fotoshoot en interview van het tijdschrift Margriet. Een betere plek voor een gesprek met een Amerikaliefhebber is er niet!

We hebben afge- sproken in een Amerikaans restaurant, maar hoeven daar de oceaan niet voor over te steken. Bij Charley’s diner in het oer- Hollandse Nederhorst den Berg waan je je even in de Verenigde Staten: met leer beklede ‘treinbankjes’ aan de tafels, een jukebox in de hoek, vintagecolareclame aan de muur en beelden van indianen en Elvis Presley in de vensterbank. En je eet er natuurlijk een Western burger of een Texas burger.

Een betere plek voor een gesprek met Amerikaliefhebber Rick Nieman (50) is er niet. Hij is net terug uit de States, waar hij twee maanden met zijn vrouw Sacha de Boer heeft gewoond en gereisd en inspiratie heeft opgedaan voor zijn boek Wat wij van Amerika kunnen leren, een mee- slepende lofzang op het machtigste land ter wereld. “Het was fantastisch om te leven als echte Amerikanen,” vertelt hij.

Charley’s Diner als Fotoshoot- & Filmlocatie

Naast dat je heerlijk kunt eten bij Charley’s Diner, is onze locatie perfect als set the gebruiken. In heel het restaurant zijn voldoende mooie plekjes, details en stylingmaterialen te vinden om de perfecte foto’s of video’s mee te schieten. Verschillende producties voor o.a. videoclip van Monsif, fotoshoot voor de collectie van LOFTY MANNER en dit artikel voor tijdschrift Margriet werden gemaakt in deze authentieke locatie met de prachtige jaren ‘50 & ’60 inrichting.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *