Kom ook naar de Amerika meeting USA4ALL 2017! De elfde feestelijke meeting vond op 11 september 2016. Yvonne van Rijn ging die dag als grootste amerika-expert, na het winnen van de Amerika Quiz, met de reischeque naar huis. Op zondag 09 april 2017 vind de 12e Amerika bijeenkomst in het bestaan van USA4ALL plaats en ook jij kunt er bij zijn!

De Amerika meeting USA4ALL is een bijeenkomst waar leden elkaar ‘live’ ontmoeten. Leden van het USA4ALL Amerika Forum, De Facebook pagina van USA4ALL, de besloten Facebookgroep of Amerika liefhebbers die regelmatig onze website bezoeken voorzien van boordevol Amerika informatie! Uiteraard kunt zich bij een van, of alle, bovengenoemde mogelijkheden aansluiten!

Hoe werkt het?
De Amerika meetings van USA4ALL richten zich vooral op gezelligheid en lekker eten. Met elkaar over de Verenigde Staten praten, foto’s bekijken, verhalen uitwisselen, elkaar tips geven en samen de juweeltjes bespreken die je anders niet bezoekt als je een standaard reisprogramma volgt. Soms vind er een Amerika Quiz plaats of een fotowedstrijd met leuke interessante prijzen (U kunt alvast even oefenen met deze leuke kleine Amerika Quiz), maar bovenal gaat het om gezamenlijk het Amerika gevoel te creëren voor al die Amerika verslaafden!

Kosten en info
De meeting zal dit keer plaatsvinden bij Charley’s Diner in Nederhorst den Berg (tussen Amsterdam en Utrecht). De meeting zal starten om drie uur (inloop) en eindigen tegen een uur of acht. Zodat iedereen weer redelijk op tijd thuis kan zijn voor de volgende werkdag. De kosten voor deelname zijn inclusief eten (BBQ of Buffet) & drinken (bier (van tap), wijn & fris T.w vijf consumpties) en Amerikaanse gezelligheid. Kosten voor de meeting zijn €35,- p.p.

Kom gezellig langs in ons restaurant of bel ons via: 0294 – 25 25 29.

Met vriendelijke groet,
Team Charley’s Diner

info@charleys-diner.nl | 0294 – 25 25 29 | Dammerweg 106 | Nederhorst

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *