Wat ooit begon als een uitdaging is inmiddels 10 jaar werkelijkheid. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom geven wij een feestje op zaterdag 27 mei. Kom gezellig langs en vier met ons het 10-jarig jubileum van Charley’s Diner!

Wij zorgen voor een dag vol met gezelligheid. Er zullen verschillende bands en DJ’s optreden. Het terras zal overdekt zijn met onze grote partytent en de overheerlijke BBQ is natuurlijk ook niet te missen. Neem je vrienden en familie ook gezellig mee!

Over Charley’s Diner
Charley’s Diner is een klassiek Amerikaans restaurant gelegen aan de Vecht in Nederhorst den Berg. Het restaurant bruist van de Amerikaanse invloeden waar je kunt genieten van traditionele Amerikaanse gerechten, zoals spareribs, burgers en andere vleesgerechten van de grill.

BBQ / Spare Ribs / Saté / Burgers
Wij verzorgen het vlees in samenwerking met vleesleverancier H.V.C. Dit geselecteerd vlees wordt met liefde en aandacht bereid. Na ruim 7 jaar ervaring met dit dynamische bedrijf kunnen wij met trots zeggen dat hun vlees het beste is waar we mee werken!

Live Music
Tijdens American Day zullen er een aantal live-bands komen optreden. Heerlijk genieten van een mix van bekende covers. Ook zullen er in de avond verschillende DJ’s komen draaien.

Tijd
De barbecue begint om 4 uur, maar je bent van harte welkom om 3 uur (of eerder) voor een hapje en een drankje.

Reserveren
Graag vooraf reserveren via 0294 – 25 25 29 of per mail via info@charleys-diner.nl.

Adres
Dammerweg 106
1394 GT Nederhorst Den Berg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *