Fotoshoot LOFTY MANNER bij Charley’s Diner

Kledingmerk LOFTY MANNER kwam langs bij ons restaurant voor een fotoshoot van de nieuwe collectie. Een betere plek voor een vintage-look is er niet en ons restaurant is perfect als set the gebruiken!

Over LOFTY MANNER

De LOFTY MANNER garderobe bestaat uit originele en eigentijdse designs, die een verbinding leggen tussen betaalbaarheid en exclusiviteit. De collecties bestaan uit unieke items volgens de laatste trends die perfect met elkaar te combineren zijn tot een outfit voor iedere gelegenheid. LOFTY MANNER brengt snel wisselende collecties uit. Door een gelimiteerde productie is ieder item bijzonder. De collecties worden vervaardigd in een eigen atelier en verkocht in meer dan 150 winkels in de Benelux.

De nieuwe collectie van LOFTY MANNER

Het thema voor de januari/februari collectie is retro. We zijn op dit thema uitgekomen, omdat vooral de kleuren rood en blauw ons hieraan deden denken. Vanuit hier zijn we verder gaan brainstormen. Om het collectiebeeld goed weer te geven hebben we gezocht naar locaties die helemaal bij het jaren 80’s plaatje passen. Bij retro denken wij aan: 80’s, Cadillac, rollerskates, popcorn/milkshakes, disco, dancing, grease, etc.

Om de collectie één geheel te maken, wilde we een verband leggen tussen het thema en de artworks. Voor de artworks hebben we ons vooral laten inspireren door billboards uit de 80’s met teksten zoals, “Tell me more”, “Royal Groove”, “Oh my days” & “Stunning”. Met dit thema was Charley’s Diner de perfecte hotspot!

Charley’s Diner als Fotoshoot- & Filmlocatie

Naast dat je heerlijk kunt eten bij Charley’s Diner, is onze locatie perfect als set the gebruiken. In heel het restaurant zijn voldoende mooie plekjes, details en stylingmaterialen te vinden om de perfecte foto’s of video’s mee te schieten. Verschillende producties voor o.a. tijdschrift Margriet, videoclip van Monsif en nu de fotoshoot voor de collectie van LOFTY MANNER werden gemaakt in deze authentieke locatie met de prachtige jaren ‘50 & ’60 inrichting.

10% korting met deze exclusieve kortingscode!

Heb jij al iets leuks gezien en wil je wat bestellen bij LOFTY MANNER? Dat komt goed uit: we hebben speciaal voor jou een exclusieve kortingscode van LOFTY MANNER ter beschikking. In samenwerking met de webshop mogen wij 10% korting weggeven op je bestelling. Kies je voor een zomers jurkje, een leuk shirt of toch een mooi jack? Je mag zelf beslissen waar je je kortingscode van LOFTY MANNER aan besteedt. Deze kortingscode is exclusief samengesteld voor Charley’s Diner en vind je dus nergens anders! Gebruik kortingscode ‘CHARLEYS10’ bij het afrekenen en profiteer van 10% korting op de collectie!