Charley’s Diner weer open na verbouwing

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door verder te gaan op onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Achter de gesloten deuren van restaurant Charley’s Diner is de afgelopen tijd heel hard gewerkt, maar het resultaat mag er zijn. Na een grondige verbouwing van het interieur gaan op vrijdag 26 januari de deuren van Charley’s Diner weer open. We zijn enorm trots en blij met het geheel vernieuwde uiterlijk van ons restaurant!

Vernieuwde Diner

Achter de voordeur tref je een geheel vernieuwde diner aan. Een geweldig warm en kleurrijk restaurant met absolute blikvanger onze vernieuwde “Cadillac” bar met Industriële look. Het geheel is een stuk toegankelijker geworden. Er worden geen consessies gedaan aan de kwaliteit en gastvrijheid. De gerechten in het vernieuwde restaurant zijn nog steeds heerlijk, zoals vanouds!

Ons team is klaar voor het nieuwe seizoen.

Mensen zijn nieuwsgierig naar het vernieuwde restaurant, merkt ook het team van Charley’s. De gasten die al even een kijkje kwamen nemen, waren bijzonder onder de indruk. We zijn er dan ook reuze blij mee. Dankzij alle vernieuwingen kunnen wij onze gasten weer een heerlijke borrel, lunch en diner aanbieden. Wij zijn er ieder geval klaar voor om ons de komende tijd aan onze gasten te bewijzen!

We staan vanaf komende week weer als vanouds vijf dagen per week (woensdag t/m zondag) voor je klaar, maar nu in ons vernieuwde restaurant. Wij zijn blij je weer te kunnen ontvangen, dus hopelijk tot snel!

Met culinaire groeten,
Team Charley’s Diner

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *